Îți deschidem calea cunoașterii
în educația secolului XXI!

Platforma UnivTest - orice nivel

Platforma UnivTest - orice nivel

UnivTest este un grupaj de aplicaţii deosebit de utile pentru realizarea şi utilizarea testelor, o soluţie completă pentru cadrele didactice în activitatea de examinare şi evaluare a elevilor şi pentru elevi în exersare şi autoevaluare.

UnivTest reprezintă o nouă metodologie propusă unităţilor de învăţământ, un mijloc modern şi eficient de a rezolva una dintre etapele pe care acestea trebuie să le parcurgă în activitate. Modern este fiindcă utilizează IT. Eficient este fiindcă, faţă de aplicaţiile care solicită utilizatorilor o pregătire avansată în domeniul IT şi care complică munca acestora, în loc să o simplifice, UnivTest vine cu adevărat în sprijinul cadrelor didactice şi al elevilor, ajutându-i să depăşească o serie de dificultăţi cu care aceştia se confruntă.

Pachetul UnivTest conţine mai multe aplicaţii şi anexe ale acestora, fiecare dintre acestea având un rol bine determinat pentru atingerea scopului propus. Pe această platformă s-au realizat numeroase culegeri electronice interactive şi aplicaţii specializate (ghiduri de rezolvare şi evaluare), prezentate ca produse de sine-stătătoare în grupele Culegeri electronice interactive UnivTest şi Ghiduri de rezolvare şi evaluare UnivTest…,citeste tot